Van Dam Houtbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van..

Overkappingen, Tuinkamers, Chalets en Tiny Houses

Bij Van Dam Houtbouw bied ik een unieke en persoonlijke aanpak bij de realisatie van jouw droomproject. Mijn proces, dat begint met het opdoen van inspiratie en eindigt met de volledige realisatie van jouw visie, omvat meerdere zorgvuldige stappen. Ik deel graag meer details over mijn werkwijze met jou.

Wie is Glenn?

Ik ben een buitenmens in hart en nieren, en mijn passie voor houtbouw vormt een essentieel onderdeel van mijn streven naar buitengewone tuinen. Hout is voor mij niet alleen een bouwmateriaal, maar eerder een kunstvorm op zich. De mogelijkheden die houtbouw biedt, van elegante pergola’s en houten loopbruggen tot prachtige terrassen en unieke zitplaatsen, voegen een ongeëvenaarde warmte en natuurlijke schoonheid toe aan mijn buitenparadijzen.

Het gebruik van hout in mijn tuinontwerpen is een eerbetoon aan de kracht en veelzijdigheid van dit materiaal, waarmee ik een harmonieus evenwicht bereik tussen natuurlijke elementen en verrassende houten accenten, en dat maakt mijn tuinen werkelijk buitengewoon. Het vakmanschap en de creativiteit die ik in mijn houtbouwprojecten investeer, tillen mijn tuinen naar een hoger niveau en brengen een unieke, tijdloze charme met zich mee.

TOTAALCONCEPT

Verwondering begint in je tuin

Bij Van Dam Houtbouw creëer ik plekken die verwonderen. Luxe tuinontwerpen, royale buitenverblijven die volledig zelf zijn samen te stellen. We bieden een totaalconcept met ontwerp, realisatie, verzorging en advies. Alles onder één dak.

OVER MIJ

Wie zit er achter Van Dam Houtbouw?